Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

WayteQ-DigiBook kupon felhasználása

E-könyv letöltés akár 13.500 Ft értékben!

WayteQ-DigiBook kupon felhasználási feltételek

 

Kedves Olvasónk, Vásárlónk!

A WayteQ – Digi-Book eBook olvasó megvásárlásával Ön lehetőséget szerzett az ízlése szerinti további 25 db e-könyvnek a letöltésére, attól függetlenül, hogy eredetileg hány e-könyv volt feltöltve a megvásárolt e-book olvasójára.*

A kupon részletes felhasználási feltételei:

  • Önnek nem kell s nem is lehet a 25 e-könyvet egy alkalommal letöltenie. Ezzel lehetősége van arra, hogy figyelemmel követve aktuális kínálatunkat, a kupon érvényessége alatt megjelenő új kiadványaink közül is válogasson.
  • A kuponon megjelölt határidőig használhatja fel a kupont e-könyvek ingyenes vagy kedvezményes megvásárlására.
  • A kuponok csak egyesével használhatók fel! A könyvenként  maximálisan igénybe vehető kedvezmény 540 Ft. Kuponjait  hardver termékek és kiegészítők vásárlására is igénybe lehet venni - egy hardver árába egy kupon értéke számítható be!
  • Ekként a 290-540 Ft-os árkategóriájú e-könyveinket ingyenesen, az ennél drágábbakat a különbözet kifizetését követően töltheti le.
  • A különbözetet a rendszer automatikusan számolja ki könyvenként, s automatikusan számlázza a könyvenkénti különbözetet, tehát nem lehetséges az e-könyv árak átlagolása.
  • A kuponkedezmény más kedvezménnyel nem vonható össze;  tehát, pl. az eleve kedvezményes könyvcsomagokra vagy időszaki akciós ajánlatokra nem vehető igénybe! 2014-től az új kuponok bármely termék vásárlására felhasználhatók.
  • A kódot a vásárlás folyamán, ám legkésőbb a megrendelés véglegesítésekor, a „Termék megrendelése” menüben  a Fizetési és Szállítási mód alján lévő  „Itt adhat meg kupon vagy promóciós kódot” lévő sorba kell beírni.


A "Csak kupont használok, a számla végösszege 0 Ft" fizetési módot a rendszer bizonytalan működése miatt megszüntettük, kérjük ezért a megrendelés folyamán mindig válassza azt a fizetési módot, amelyet akkor választana, ha különbözetet kellene fizetnie. Amennyiben a számla végösszege 0 Ft, akkor természetesen nem kell semmit tennie, nem kell semmit fizetnie; az e-könyv vagy e-könyvek máris letölthetővé válnak a honlapunkon a Polcom menüpont alatt.

Ilyen esetekben javasoljuk, hogy az "Előre utalás" fizetési módot állítsa be. Így munkatársaink a megrendelés beérkezését követően ellenőrzik a rendelést, a kupon érvényességét és amennyiben minden rendben, akkor letölthetővé tesszük a megrendelsét, amiről automatikus válazüzenetet küldünk. E-könyvét ezt követően tudja majd letölteni a 'Polcom' menüpontból.

 

Köszönjük megtisztelő bizalmát, egyúttal izgalmas böngészést, jó válogatást és szórakoztató olvasmányokat kívánunk, remélve, hogy folyamatosan bővülő kínálatunk* találkozik ízlésével és elvárásaival!


*Kínálatunk figyelemmel kísérésére, javasoljuk, iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

 

Digi-Book Magyarország Kiadó Kft.

Webáruház készítés