Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

DigiBook-WayteQ xBook 60w

DigiBook-WayteQ xBook e-könyvolvasó

Ami tetszett és ami nem...

 

(2013/06/07)

Olcsóbb mint a többi, magyar nyelvű

egyelőre még ilyen nem nagyon van

Nagyon tetszett, hogy viszonylag elérhető áron megkapható ez a magyar nyelvű kis gépezet, és pihe könnyű súlya miatt bárhová magammal vihetem. Szerdán hoztam haza, így még eléggé új, viszont eddig tetszik.


Lolly (2013/04/06)

Teljesítette, amit várok egy e-booktól

Pontosan azokat az eredményeket produkálja, amit várok tőle. Nagyon szép a kijelzője, egyszerű a használata, kifejezetten gyorsan reagál. Szintén kupon akció keretében vettem és az ár érték arány maximális pontszámot érdemel. Bővíthető, tényleg sok klasszikus rajta van. Próbáltam pdf-et megjeleníteni rajta és bár némi tördelési hibával, de nagyon jó minőségben hozza, ezt a megjelenítési problémát 10 oldal után megszokja az ember. Javaslom mindenkinek, aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy Kindle cuccokkal járkáljon, mert ez a termék sokkal többet tud, már csak a bővíthetősége miatt is. Súlyra olyan, tokkal együtt, mintha egy 200 oldalas könyvvel a táskámban járkálnék.

(2013/04/04) 

Minden

----

Ma vettem meg a kupon akció keretében. Már régen szerettem volna egy ilyen olvasót. Sok véleményt elolvastam így döntöttem a WayteQ mellett. Főleg, hogy kijött egy új, a DigiBook és 10% -al olcsóbban, nem vártam tovább. Nagyon szuper kis eszköz. Az elvárásoknak teljesen megfelel. Igaz még csak az ajándék könyveket böngészgettem. A fotók megjelenítése szürkeárnyalatban teljesen szuper. Igaz internetezni nem ezen fogok, de amely oldalak bejöttek azok nagyon szépek. Ahol sok a menü ott már nagyon kellene egy egér vagy érintő képernyő, de ez a kis gép az olvasásra van kihegyezve és arra nagyon szuper. Rengeteg kényelmi funkció van benne : könyvjelző, kereső, oldalra ugrás, fordító stb. A menüje teljesen egyértelmű informatív. Szóval nagyon megéri az árát.
Jó olvasást kívánok: Laci

Webáruház készítés