Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Hírek
2013.08.07 08:01

Augusztusi új könyvek

eBook és eBook olvasó bolt - Digi-Book

Kedves Olvasónk!

Augusztusban újabb, CSAK NÁLUNK KAPHATÓ, izgalmas e-kötetekkel gazdagodott e-könyves kínálatunk. Júliustól az EPUB formátum mellett a Digi-Booknál immár mindkét valódi e-könyv formátum (EPUB és MOBI) megtalálható a kínálatban! Várjuk a Kindle-használókat, tallózzanak kínálatunkban...

eBook és eBook olvasó bolt - Digi-Book

Kedves Olvasónk!

Augusztusban újabb, CSAK NÁLUNK KAPHATÓ, izgalmas e-kötetekkel gazdagodott e-könyves kínálatunk. Júliustól az EPUB formátum mellett a Digi-Booknál immár mindkét valódi e-könyv formátum (EPUB és MOBI) megtalálható a kínálatban! Várjuk a Kindle-használókat, tallózzanak kínálatunkban, örömmel látjuk Önöket is vásárlóink közt.! A MOBI könyveink itt tekinthetők meg egybegyűjtve.


Augusztusban valódi csemegéket kínálunk Önöknek:

Freud: Az álomról

Sigmund Freud: Az álomról

Az álom, annak keletkezése és megértése, hatása a pszichére és az álomfejtés vágya egyidős az emberrel. Van aki, szépírói módon egybegyűjtve a népi tapasztalatokat, s kiegészítve írói fantáziájával, adja közre gondolatait, mint Krúdy Gyula Álomfejtés című művében, de a tudományos megközelítés Freudig váratott magára.

Freud tanulmányát Ferenczi Sándor ültette át élő magyar nyelvre, s most mi az e-térben kínáljuk önöknek ezt a remek tanulmányt.


EPUB formátumban és egyúttal már MOBI formátumban is elérhető!

 


Falussy Lilla: Időtlen ItáliaMásik ajánlott kötetünk Falussy Lilla: Időtlen Itália.

A regény a tehetséges és sokoldalú művésznő új könyve. Amolyan pikareszk ízű történetfűzér mai emberekről, mai problémákról és örök kérdésekről. Természetesen szerelemről, női-férfi ellentétekről friss, mai női szemmel. Olvasson bele és feledkezzen bele Lilla világába! Ez a könyv első ízben jelenik meg nemcsak e-kiadásban, hanem "nyomtatásban" is.

 


150 éve született Gárdonyi Géza! Gárdonyi Géza: Ábel és Eszter

Sajnos egyre inkább egykönyves íróvá olvad a távolodó időben Gárdonyi Géza, pedig egyáltalán nem az! Kiváló írónk 150. születésnapja előtt mi azzal tisztelgünk, hogy legolvasottabb regényéhez mellécsomagolunk még két - kiadónk szubjektív ízlése szerint - választott kötetet. Ezek tehát: Egri csillagok, Hosszúhajú veszedelem és a Dávidkáné. A nagy író születésnapján most féláron!


PocketBook Touch e-book olvasó


PocketBook Touch érintőképernyős e-ink Pearl e-book olvasó 100 db ajándék e-könyvvel

 

A korábbi ajánlatunkban szereplő DigiBook-WayteQ e-book olvasó olyan sikerrel mutakozott be a magyar piacon, hogy a nyárra tervezett készletünk már júliusban elfogyot!! Természetesen hamarosan újabb szállítmány érkezik belőle.

 

Addig is felhívjuk a figyelmüket egy Prémium modellre, a PocketBook cég "Touch" fantázia nevű elegáns készülékére.

 

Ez a készülék rengeteget tud, Az e-könyvek szövege a magas kontrasztú e-Ink Pearl képernyőn telítettebb és élénkebb. A PocketBook Touch szöveg és képlapozása még gyorsabban történik a képernyő gyors frissítésének köszönhetően. Az elegáns, vékony felülete, a beépített WiFi, az érintőképernyő és az összeszerelés minősége komfortérzetet ad a PocketBook Touch használata során. Az ára: 47 900 Ft, amely nálunk (s csak nálunk!) tartalmaz 100 db letölthető e-könyvet is.

PocketBook Basic e-book olvasóEgy alap készüléket is ajánlunk PocketBook-tól, a cég "Basic" nevű egyszerű, ám nagyon praktikus készülékét, 50 db letölthető könyvvel s csupán 26.500 Ft-os áron.

A Basic minden téren remekül helytáll: e-Ink tükröződésmentes képernyője kellemes a szemnek, elérhető az ára, teljesítménye optimalizált, a legújabb szoftvert tartalmazza, több fájlformátumot támogat, megbízhatóan teljesít és hatalmas mennyiségű elektronikus tartalmat tárolhat rajta. Feltöltve az akkumulátor egyetlen töltéssel 8.000 oldal elolvasásához elegendő energiát vesz fel, amely egyhavi olvasási mennyiségnek felel meg, anélkül, hogy újra kellene töltenie az e-olvasót.

 

Kellemes és hasznos olvasást kíván a Digi-Book csapata! *

Webáruház készítés