Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Hírek

2013.12.06 01:39
Színes e-ink olvasó s további extra ajánlatok

Color LuxSzínes e-ink olvasó, s további extra karácsonyi ajánlatok a Digi-Book Webáruházból

Tisztelt Vásárlónk, kedves Érdeklődőnk!

Color LuxEzt még mi sem tudtuk pár héttel ezelőtt, ám íme, itt van! Magyarországon elsőként szabadon választható tartalommal itt a valódi e-ink technológiájú színes e-könyv olvasó a Digi-Book Kiadó forgalmazásában! A PocketBook Color Lux az első színes e-ink technológiájú készülék Magyarországon, most 99.990.- Ft-os bevezető áron kapható. A képernyő 20,3 cm képátlójú (8 hüvelykes), 800*600 felbontású, 4096 színárnyalatot + 16 szürke árnyalatot képes megjeleníteni. Flash-memóriája 4GB méretű,amihez 256 kB RAM társul, s mindezt egy 800 MHz-en működő processzor vezényli. A képernyő természetesen érintő technológiás, a készülék wi-fi képes és MP3 audioformátumot is képes lejátszani. Méretei: 202 mm magas, 170 mm széles és mindössze 9 mm vastag. Súlya mindössze 300 gramm.
A sok műszaki adat után következzen az igazi Digi-Book meglepetés: ha most megrendeli a készüléket, karácsonyi ajándékként 10, szabadon választható e-könyvet adunk ajándékba. Kiadónk választékából tallózhat, s mindegy a könyv ára, kiadója, 10 e-könyvet ajándékba adunk Önnek. Legyen Ön a valódi innovátor, olvasson Karácsonykor színesben - ám továbra is szembarát módon - a színes e-ink technológiájú Color Lux e-könyv olvasóján!


Basic TouchMásik PocketBook kiemelt ajánlatunk a PocketBook Basic Touch készülék, amely az egyetlen érintőképernyős e-ink technológiájú e-könyv olvasó a piacon 30.000.- Ft fogyasztói ár alatt! És ehhez is jár a két éves garancia, s jár a Digi-Book karácsonyi ajándék is: most 25 e-könyv letöltésére felhasználható kupont adunk ajándékba, mellyel 540.- Ft/db árig ingyenesen vásárolhat webshopunkban, az ennél drágább e-könyveinknél pedig 540.- Ft/db kedvezménnyel válogathat az e-könyveink között.

Természetesen továbbra is kapható a PocketBook Mini 515 készülék, mely csak 19.990.- Ft-ba kerül két éves garanciával. S hogy itt is a legjobb ajánlattal kedveskedjünk: az egyik vezető internetes könyváruház ajánlatához képest (mely ehhez a termékhez csupán 3 ajándékkönyvet ad), mi egy Digi-Book kupont mellékelünk, amellyel 25db e-könyvet választhat kínálatunkból az 540.- Ft/db árig ingyenesen, afölött pedig 540.- Ft könyvenkénti kedvezmény igénybevételével!

S persze ne feledkezzünk meg az idei e-könyv sikerekről sem. A toplistás kiadványaink:

  1. Kerekes Tamás - Várhelyi Tibor: Elmebetegek kézikönyve

  2. Németh János Pál: A kritikus tömeg

  3. Louis Pergaud: Gombháború

  4. Joseph Komlos: A Diana gyilkosság

  5. Khalil Gibran: Homok és tajték

  6. Hunyady Sándor: Szűrve, habbal

 

Reméljük, hogy készülékes és könyves ajánlatainkból kedvére válogat majd, örömet szerezve családjának. Az idei Karácsony egyik sztárajánlata az e-könyv olvasó, és ezek közül a mi ajánlataink a legjobbak közé tartoznak.

*** Nemcsak az ajánlatban található kiemelt készülékeket és csomagokat, hanem december 31-éig minden készülékes csomagunkat az ország területén ingyenesen szállítjuk ki az Ön által megjelölt Pick-Pack pontra! ***

Kellemes olvasást, felhőtlen kikapcsolódást kíván a Digi-Book csapata! *

Webáruház készítés