Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Szerzőknek

Tisztelt leendő Szerzőnk!

 

A Digi-Book Magyarország Kiadó Magyarország egyik legújabb, kizárólag elektronikus könyvkiadással foglalkozó, dinamikusan bővülő vállalkozása. Kiadónk jövőképéből következően folyamatosan bővíti kínálatát. A bővülés dinamizmusa figyelemre méltó: havonta 40-60 új címmel, új digitális kötettel, azaz e-könyvvel jelentkezünk. A digitális könyvkiadás jellegéből fakadóan egy sikeres könyv sohasem fogy el, sohasem fut ki a kínálatból, nincs szüksége sem második (vagy sokadik) kiadásra, sem utánnyomásra. Az egyszer előállított e-könyv a virtuális piactér megfelelő polcán folyamatosan jelen van.

 

Ma már több tucat saját szerzőnk van. A gyors siker oka az, hogy a közlésre méltónak tartott kéziratok szerkesztése, formázása, a borító megtervezése, az ISBN-adminisztráció és terjesztési marketing terheit levesszük a Szerző válláról, és a kiadásra befogadott kézirat kiadásáért semmilyen díjat nem kérünk a Szerzőtől!

 

Ez lehetőséget ad akár egykor sikeres, de ma papír alapú könyvként nem hozzáférhető könyvek ismételt kiadására, akár új kéziratok első közlésére egyaránt. Az elektronikus könyvkiadás jellegéből fakadóan naprakész fogyási jelentések alapján pontos elszámolást képes adni Szerzőinek arról, hogy az adott könyv miként fogy, és nemcsak az értékesített példányokról, hanem arról is, hogy az érdeklődés időben miként változik egy-egy könyv iránt.

 

A virtuális piactér könnyen átrendezhető, ezért képesek vagyunk egy-egy téma kiemelésére, vagy egy-egy szerző teljes életművének bemutatására, sorozatok és könyvcsomagok gyors piacra dobására. Az internetes piactér tehát olyan, mint a kaleidoszkóp: ugyanazokból az alkotóelemekből, azok átrendezésével mindig képes új arcát, új oldalát bemutatni és a korábban háttérben meghúzódó értékeket előtérbe helyezni. Ebből következően kiadónk keresi az együttműködést mind a sikeres és befutott szerzőkkel, mind a szerzői jogok birtokosaival, mind a műfordítókkal, vagy akár első könyvüket kiadni készülő szerzőkkel is.

 

Keressük a kapcsolatot leendő partnereinkkel, akik:

 

1.) Műfordítók, és egyéb kiadói joggal nem kötötten rendelkeznek műfordításaik vagy szakmai szövegeik elektronikus kiadási jogaival.

 

2.) Jogutódok, vagy szerzői jogok birtokában lévő természetes vagy jogi személyek, és szabadon rendelkeznek a birtokukban lévő művek elektronikus kiadási jogaival.

 

3.) Első könyves szerző-jelöltek (szak- és szépirodalom egyaránt) jelentkezését is várjuk, de itt minden esetben fenntartjuk a Kiadó szakemberei számára az előminősítés jogát.

 

4.) Végül - de egyáltalán nem utolsó sorban - várjuk a már sikeres, befutott Szerzők jelentkezését, akik szabadon rendelkeznek műveik elektronikus kiadási jogával és megbíznak bennünket azzal, hogy műveik elektronikus kiadója legyünk.

 

Megtisztelő érdeklődésüket a szerkeszto@digi-book.hu címre várjuk.

 

Tisztelettel:

a Kiadó

Webáruház készítés