Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Szerzőknek

Tisztelt leendő Szerzőnk!

 

A Digi-Book Magyarország Kiadó immár több éves kiadói tapasztalattal rendelkező, elsősorban elektronikus könyvkiadással foglalkozó, dinamikusan bővülő vállalkozása. 2017. őszétől az elektronikus könyvek mellett már kiadunk papír-alapú könyveket is. Elsősorban olyan köteteket, amelyek e-könyvként már bizonyították: a vásárlók kedvelik, igénylik a mávet. Kiadónk folyamatosan bővíti kínálatát. A bővülés dinamizmusa figyelemre méltó: évente 200-250 új címmel, új digitális kötettel, azaz e-könyvvel jelentkezünk. A digitális könyvkiadás jellegéből fakadóan egy sikeres könyv sohasem fogy el, sohasem fut ki a kínálatból, nincs szüksége sem második (vagy sokadik) kiadásra, sem utánnyomásra. Az egyszer előállított e-könyv a virtuális piactér megfelelő polcán folyamatosan jelen van.

Ma már csaknem száz szerzővel dolgozunk. A siker oka az, hogy a közlésre méltónak tartott kéziratok szerkesztése, formázása, a borító megtervezése, az ISBN-adminisztráció és terjesztési marketing terheit levesszük a Szerző válláról, és a kiadásra befogadott kézirat kiadásáért semmilyen díjat nem kérünk a Szerzőtől!

Persze mielőtt elküldi kéziratát, vegye figyelembe azt, hogy nem minden írást adunk ki. A díjmentes kiadást csak azoknak a szerzőknek ajánljuk fel, akiknek a kéziratában látunk fantáziát, üzletileg értelmezhető megtérülést.Ha ezt nem látjuk, akkor is van lehetőség művének megjelenésére, ám akkor térítésért dolgozunk, tehát az elektronikus kiadással járó minimális költésgek megtérítését kérjük a szerzőtől annak érdekében, hogy művét megjelentessük. Itt természetesen a kéziratot megismerve adunk annak kiadására árajánlatot.


Keressük a kapcsolatot leendő partnereinkkel, akik:

1.) Műfordítók, és egyéb kiadói joggal nem terhelten rendelkeznek műfordításaik vagy szakmai szövegeik elektronikus kiadási jogaival.

2.) Jogutódok, vagy szerzői jogok birtokában lévő természetes vagy jogi személyek, és szabadon rendelkeznek a birtokukban lévő/örökölt művek elektronikus kiadási jogaival.

3.) Első könyves szerző-jelöltek (szak- és szépirodalom egyaránt) jelentkezését is várjuk, de itt minden esetben fenntartjuk a Kiadó szakemberei számára az előminősítés jogát.

4.) Végül - de egyáltalán nem utolsó sorban - várjuk a már sikeres, befutott Szerzők jelentkezését, akik szabadon rendelkeznek műveik elektronikus kiadási jogával és megbíznak bennünket azzal, hogy műveik elektronikus kiadója legyünk.

 

Megtisztelő érdeklődésüket a szerkeszto@digi-book.hu címre várjuk.

 

Tisztelettel:

a Kiadó

Webáruház készítés