Új jelszó kérése

Jessica Hart


Jessica Hart azon szerencsések közé tartozik, akik már gyermekkorukban beutazhatták a világot. Bár angol, de Ghánában született. Hat éves koráig bejárta Afrika nagyobbik felét, majd gyerekkorában Ázsia következett: Irán, Afganisztán, India, Pakisztán. Diplomáját a skóciai Edinburgh Egyetemen szerezte francia nyelvből, majd elvégzett egy titkárnői tanfolyamot, amit a legunalmasabb ám leghasznosabb elfoglaltságnak tartott egész életében.

Sok embernek egy könyv olyan hatást gyakorol az életére, hogy az teljesen megváltozik. Ez történt Jessica Harttal is, miután elolvasta Sharon Penman könyvét. Elhatározta, hogy újra egyetemre fog járni és középkori történelemből fog doktorálni. De miből lehet ezt finanszírozni? Nos, Jessica úgy gondolta, hogy abból, ha írni kezd és könyveit eladja. Ám ezt könnyebb volt eltervezni, mint megvalósítani. Első kéziratait rendre elutasították, kénytelen volt londoni lakását eladni, vidékre költözni, miközben már négy regényt megírt... Ekkor értette meg, hogy mennyire bizonytalan is az írói lét...

Első könyvét 1989-ben fogadták el közlésre, azóta ír és ír. És másik álma is valóra vált: ledoktorált Anglia középkori történelméből 2004-ben.


Sorrend:


Webáruház készítés