Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Czike László


Czike László 1995 óta rendszeresen publikál. E-könyvek formájában sorban jelennek meg könyvei.

Írásaiban olyan szellemi mélyszántást végez, melynek során a Magyar Ugarból számos kincset mutat fel a Fényre! Szinte minden fontos kérdéskör terítékre kerül a dantei teljesség igényével. Titkok, tabuk, dogmák: írjon bármiről, nem hagyja unatkozni az olvasót, mert az igazságkeresés eksztázisába felemeli.
Ennek eredménye pedig egy szellemi tisztább látásmód.

Fenyvesi Miklós

e-Könyv a Digi-Book Kiadó gondozásában


Sorrend:


Tizenhat évesen – szerelmes – verseket írtam, 18 évesen író-költő akartam lenni. Ezután nem sokkal megnősültem, és önálló életet kezdtem. Mivel sorban születtek gyerekeink (hat), egyre többe került a családfenntartás - munkahelyemen felvételizem a Közgazdaságtudományi Egyetem esti tagozatára. Írói tehetségemet a vállalati mérlegbeszámolók, a módszerváltás után pedig a cégismertetők, a reorganizációs és a privatizációs koncepciók fogalmazásával fejlesztettem.

Antall József országlásának kezdetén reméltem, hogy végre „minden rendben lesz” – jobb híján hittem a kapitalista demokráciában - halála után kezdtem átlátni, hogy ez ennél bonyolultabb. Privatizációs tanácsadóként a multinacionális tanácsadó cégek apránként minden munkámat, piacomat megkaparintották, egyre kevesebb megbízáshoz jutottam.

1997-ben a Magyar Televízióban az elnök főtanácsadója lettem, azt a feladatot kaptam, hogy derítsem ki, milyen trükkökkel és kik lopják ki a pénzt a "királyi" televízióból. Munkámat becsülettel és szakszerűen elvégeztem. Ezután indultam az elnöki pályázaton, aminek azonnal két következménye lett. Egyrészt az elnök leváltása után engem is kirúgtak, másrészt „meghívást kaptam” egy titkos politikai társaságba, archaikus nevén nevezve: afféle szabadkőműves páholyba. Nem léptem be. Soha többé sehol nem kaptam semmilyen megbízást vagy munkát, jelentkezéseimet mindenütt elutasították. Így lettem „megélhetési író”…

Meg azért, hogy mindent megírjak, amit még fülbe súgva sem hallotok. Tíz-tizenkét év alatt „mindent” igyekeztem megérteni – a kicsitől a hatalmasig, a szubatomi részektől a metagalaxisokig, a legegyszerűbb földhözragadt összefüggésektől a halhatatlanság titkaiig.

Hatvanhárom évesen eddig jutottam.

Olvassátok olyan szeretettel, amilyennel Nektek írtam!


Czike László

e-Könyv a Digi-Book Kiadó gondozásában


Webáruház készítés