Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Baracskai Zoltán


Tanításom középpontjában a döntéshozó okoskodásának megértése áll. Ehhez kapcsolódik a mesterséges intelligencia alapú DoctuS tudásbázisú keretrendszer. Ezzel a gyors – intuitív – okoskodás transzparenssé válik. Most, egy új, a mai elvárásoknak megfelelő keretrendszeren gondolkodok, amely egyszerűen kezelhető, tehát nem igényel semmilyen tanácsadói támogatást.

Negyed évszázada diákjaim „a Baracskai professzor”-nak hívnak, tanár tehát vagyok. A napokban lesz 31 éve, hogy megkaptam a „közgazdasági tudományok doktora” címet, de senki se tart sem tudósnak sem közgazdásznak, ezek tehát nem vagyok. Kitaláltam és megcsináltuk a „Doctus tudásbázisú rendszert”, újító tehát vagyok. Számtalanszor hallottam, hogy közönségem vagy utál, vagy imád – úgy tűnik, a 80-20 szabályra példa, az vagyok.

Boszniában, Horvátországban és Magyarországon megjelent 16 könyv, amin ott a nevem. Az egyik fülszövegére Mérő Laci ezt írta: „Zoli nem osztja az észt, hanem működteti.” Mostanában inkább a „Talán igen, talán nem” blogot írom.


Sorrend:


Webáruház készítés