Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Energy Sistem


Az Energy Sistem céget 1989-ben alapítottuk. Új szereplő tehát a szórakoztató elektronikai piacon, ám az újonnan érkezők lendületével szólította meg a fiatalokat. Ma öt kintenensen van jelen, 130 alkalmazottal egy dinamikusan fejlődő középmárka. Jelmondata: "technológia - szívvel", igaz is: termékeik tervezésére a frissesség, innováció, pozitív hozzáállás és alternatív gondolkodás jellemző.
Az e-könyv olvasók mellett mobiltelefonokkal, otthoni és hordozható szórakoztató központokkal, fejhallgatókkal, tabletekkel foglalkoznak. Bővebben: www.energysistem.com.

Mi csak e-könyv olvasóikkal foglalkozunk, de ismerve  a piacot, és összehasonlítva a kapható termékekkel, rögtön az alábbiak tűntek ki:

1.) Bármely konkurensnél nagyobb belső tárhellyel gyártják a készülékeket (8GB). Ez pedig a könyvtárolási kapacitásban rengeteg nagyméretű PDF-fájl tárolását teszi lehetővé.

2.) A prémium gyártókhoz hasonlóan kiterjesztett, 2 évre garanciát adnak a termékeikre!

3.) Azon elit eReader gyártói klubhoz tartoznak, ahol nem egyetlen termék van a kínálatban, hanem teljes terméksor a belépő tudású készüléktől egészen az e-könyvolvasók csúcskategóriájáig.

4.) Jelenleg (még) nem választható magyar menü, ám a készülék memóriájába a gyártó 1500 idegen nyelvű könyvet töltött fel, amihez mi további 400, magyar nyelvű, EPUB formátumú e-könyvet adunk hozzá.


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés