Új jelszó kérése

Bujtor László


Bujtor László 1965-ben született Budapesten. Eredeti végzettsége geológus, ezen belül őslénytanból 2007-ben szerez PhD fokozatot summa cum laude minősítéssel a Pécsi Tudományegyetemen. Ezek mellett a társadalomtudományok területén is aktív, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerez marketing szakirányú diplomát, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen MBa fokozatot szerez 2005-ben. Tanít a Budapesti Gazdasági Főiskolán, meghívott előadó a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen oktat.
Ezek mellett több regény szerzője, és aktív esszéista. Egyik regényéért 2001-ben Zsoldos Péter díjat kapott.2008-ban egyik írását beválogatták az "Év esszéi" kötetbe. Rendszeresen publikál a Liget, Szitakötő, Természet Világa lapokban, de írásait közölte már a Napkút folyóirat is.
Természettudományos tevékenysége szerteágazó, mintegy 50 angol nyelvű publikáció szerzője, melyek a Cretaceous Research, Facies, Neues Jahrbuch für Geologie lapokban jelennek meg. (a Kiadó)
e-Könyv a Digi-Book Kiadó gondozásában


Sorrend:


Webáruház készítés