Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Nagy Zsóka


Nagy Zsóka családi mediátor

IRM Minisztérium által akkreditált senior fokozatú mediátor-kiképző tréner vagyok, több mint egy évtizedes mediátori tapasztalattal és tréneri gyakorlattal.
Munkám elismeréseképpen Pro-familis miniszteri kitüntetést kaptam.
Pályám során mindig családokkal, gyermekekkel foglalkoztam, 20 évig, az Egyszülős klubot vezettem, a válás körüli élethelyzetekben szereztem nagy szakmai és élettapasztalatot.
Magam is özvegyen, egyedül neveltem fel fiamat, aki két gyönyörű unokával ajándékozott meg.
Bizonyítom, hogy a krízisekből, nehéz élethelyzetekből is van kivezető út. Lassan 10 éve, boldog kiegyensúlyozott házasságban élek, vegyész mediátor társammal.
A mediáció az életem része lett, az általam levezetett mediációk száma több száz. Családi krízisek kezelésére specializálódtam, de gazdasági mediációról is van tapasztalatom.
Az új ügyfelek az elégedett ügyfelek által találnak meg. Néhány ügyvéd és bíró évek óta igénybe veszi a szolgáltatásaimat.
Akkreditált képzéseken mutatom be a sajátos csak rám jellemző módszeremet és próbálom átadni a szemléletemet. Közel száz hallgató vett részt a képzéseimen, többen indítottak saját praxist, vagy intézményekben használják a mediációt.


Sorrend:


Webáruház készítés