Új jelszó kérése

Alex Kava


Alex Kava 1960-ban született az Egyesült Államok-beli Nebraska Államban. Íráskészsége hamar feltűnt, bár szülei nem támogatták ilyen ambícióit. Ezért első novelláit naptároldalakra firkálta, amiket egy cipősdobozba rejtve gyűjtögetett az ágya alatt.

Ám az írói sikerekig még hosszú út vezetett. Ösztöndíjjal végezte el a művészeti főiskolát, ahol 1982-ben végzett, ám főiskolai évei alatt a közeli kórházban vállalt munkát, ahol a kórházi ellátó részlegen dolgozott, és műtéti eszközök sterilizálását végezte.

Első munkahelye marketing és értékesítései feladatokat hozott számára: számos nemzetközi cég csomagolásainak grafikai munkáit végezte, hírleveleket, prospektusokat és üdvözlőkártyákat tervezett. Számos tévé- és rádióreklám tervezője is.

1996-ban aztán feladta polgári foglalkozását, hogy minden idejét az írásnak szentelhesse. Első regénye 2000-ben jelent meg. Azóta befutott író, könyvei 26 országban jelennek meg és kerülnek fel a sikerlisták élére.

Krimijeinek főhőse Maggie O'Dell, az FBI profilozó. Történeteiben számos, a való életből származó bűnügy részleteit dolgozza föl.


Sorrend:


Webáruház készítés