Új jelszó kérése

Maggie Cox


Maggie Cox szinte azóta imád írni, hogy megtanult olvasni. Kezdetben ezek a történetek a fejében rajzottak, s minden nap, lefekvés után ezek a történetek árasztották el, lett légyen is az nehéz, örömteli, bánatos, vagy stresszes nap. Később, titkárnői teendői mellett, mindig jutott ideje egy kockás füzetbe a gondolatait leírni, melyek - hogy a viharba ne! - mindig a romantikus regényrészletek körül rajzottak.
Talán sohasem lett volna profi írónő, ha nem találkozik második férjével, nagy szerelmével, aki arra biztatta, hogy ezeket a történeteket kerekítse ki, írja meg, és ossza meg másokkal is. Persze a siker nem jött könnyen.

Sorra kapta az elutasításokat, bár egy tendencia azért feltánt ezekben: egyre kevesebb volt a negatív, és egyre több a dícsérő sor! Az áttörés 2002ben jött el: Maggie első kéziratát megvette a Harlequin Kiadó. És Maggie tanácsa valamennyi kezdő írótárs számára: "Sohase add föl a reményt, se az első, se a második, de még a harmadik-negyedik elutasítás után sem. Ha hiszel magadban, akkor a siker is megtalál!"


Sorrend:


Webáruház készítés