Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Day Leclaire


Day Leclaire az Egyesült Államok Észak-Carolina államának Charlotte nevű kiscárosában él, vagy part menti házában alkot a festői Hatteras szigeten. A téli viharok gyakran süvítenek át a szigeten, leszaggatva a vezetékeket, s ilyenkor napokig áram nélkül marad, de Day vidám természete és humora átsegíti a nehéz napokon, hogy szabadon élvezhesse a tengeri horgászatot és a vad tájakat. Mottója: "Fogd a laptopot és utazz!"

Írói affinitása korán megmutatkozott: egy viharos téli napon, amikor nem tudtka iskolába menni, és már minden társasjátékot meguntak, édesanyjától kért egy könyvet, hogy olvasson. A mama azt válaszolta, hogy nincs már könyve, de ha nem tud olvasni, inkább írjon egyet! Korai próbálkozásai közé tartozott egy modern Hamupipőke-történet, majd komolyabb szárnypróbálgatások, amelyeket - bár a kiadók visszaküldték - de rengeteg pozitív tulajdonságra világítottak rá.

Day Leclaire mégsem akart írónő válni, hanem egy új Jane Goodall szeretett volna lenni. Antropológiát végzett a Berkeley Egyetemen, ám első terepi szezonja végén mindent átgondolt: mégsem akarja egész életét a dzsungelben leélni, folyó víz és angol wc nélkül...

Egy szörnyű családi tragédia hatására depressziós időszak következett, melyet az ismét felfedezett írás gyógyított - ezt a regényt már elfogadták közlésre. Azóta - immár 24 éve - folyamatos szerzője a Harlequin Kiadónak és 60 siekrkönyvet tudhat magáénak. Day Leclaire a USA Today bestseller írónője.


Sorrend:


Webáruház készítés