Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Czike László: Digitális reinkarnáció_MOBI

Czike László: Digitális reinkarnáció_MOBI
890 Ft
 • Részlet az e-könyvből:

   

  A földönkívüliek

  „Tudjátok, a földönkívüliek - ahogyan ti nevezitek őket - voltak azok, akik elhozták nekünk a kristálykoponyákat. Mi égi isteneknek, vagy égi embereknek nevezzük őket. Ezek az égi emberek a Víz Harmadik Világának vége felé keresték fel a Földet. A Víz Harmadik Világa hosszú-hosszú idővel ezelőtt zajlott le, még a kontinentális elsodródás előtt, amikor a világ valamennyi szárazföldje egyetlen, Teknős-szigetként ismert kontinenst alkotott. Az égi istenek a kezdetek kezdete óta látogatták a Földet, és azóta is több alkalommal eljöttek ide. Gyakorta csak nagy tanítóként emlegették őket, és olyan neveket kaptak, mint Közép-Amerikában Quetzalcoatl, vagy Dél-Amerikában Viracocha. Sokszor jöttek olyankor, amikor az emberiség éppen küzdelmet folytatott egymással, vagy olyankor, mikor nem voltak törvények, vagy egyéb okokból éltünk szegényesebb életet. Segítőkként, gyógyítókként léptek fel; s megpróbálták megtanítani az emberiséget, hogy békében éljen. Az égi istenek segítették a korai embereket abban is, hogy a klasszikus világ csodáit létrehozhassák.
  Az emberiség átalakult a saját galaxisunkból, és a távolabbi bolygókról származó lényekkel való kapcsolattartás során. A földönkívüli civilizációkkal folytatott kommunikáció, ismeretcsere kulcsszerepet kezdett játszani a fejlődésben, és sokkal nagyobb mértékben, mint azt képzelnénk. De amit el akarok mondani, sokkal mélyebbre nyúlik vissza. Elvisz bennünket legkorábbi őseink idejébe. Elmondom nektek a teremtés igaz történetét úgy, ahogyan annak idején én is hallottam az őseimtől.”

   

  A neandervölgyiek

  „Kezdetben béke honolt a Földön. Az emberek, akik akkoriban éltek, nem voltak Homo sapiensek, ahogyan ma ismerjük őket. Ti neandervölgyi emberként ismeritek ezt a típust, de mi Föld-embereknek nevezzük őket. Ez volt az Aranykor, mikor a Földön az emberek és az állatok kommunikáltak egymással és harmonikus életet éltek. Számtalan legenda örökíti meg a világ minden részén ezt az Aranykort.

  Ugyanaz, mint ami a ti Ótestamentumotokban is szerepel, Édenkert néven. És ezt tudományos bizonyítékok is alátámasztják. Még a ti tudósaitok is felfedezték, hogy őseink egyáltalán nem voltak agresszív ragadozók, amilyeneknek korábban hajlamosak voltunk tartani őket. Nem is oly’ régen a Johns Hopkins egyetem tudósai ismét megvizsgálták az ősi koponyák fogazatát, és felfedezték, hogy korai ősünk szinte teljes egészében vegetáriánus volt, tehát egyáltalán nem öldöste az állatokat. A problémát az okozta, hogy fejlődni kezdett, a feje egyre nagyobbá és nagyobbá vált, miáltal az agy tömege is fokozatos növekedésnek indult. Ez azért történhetett így, mert az agy tárolta el az összes genetikai információt, ami minden generációval egyre duzzadt, és ahogy nőtt az emlékei(n)k mennyisége, úgy nőtt a fejméret is. Ahogy a fejek egyre nagyobbak lettek, a faj női egyedeinek egyre nagyobb gondot okozott az utódok megszülése. Idővel megnőtt a szülés közben elhalt asszonyok száma, miáltal az egész faj továbbélése megkérdőjeleződött. (Megjegyzésem: azután jött a ragadozó-kannibál cromagnoni emberfajta, és a káinok „rövid úton” kiirtották az ábeleket, amint ezt, noha szimbolikus történettel, de az Ószövetség is híven megörökíti. Ámde a neandervölgyiek kisebb hányada beolvadt, s így az uralkodóvá váló populáció részeként fennmaradhatott, tovább örökítve az evolúciós szempontból értékes, viszont sok tekintetben „hátrányos” géneket. Példának okáért: aki egész életében állatok húsát is fogyasztja, az a neandervölgyi ősök révén fokozottan ki van téve a köszvény kockázatának. A neandervölgyi ugyanis azért nem fogyasztotta az állatok húsát, mert a tápcsatornája képtelen volt azt megemészteni. A köszvényt, mint örökletes anyagcsere-betegséget tehát nem spontán génhiba - mutáció - okozta/okozza, hanem a neandervölgyi genetikus örökség.)”

   

  A hiányzó láncszem

  „Biztosan hallottatok már az evolúció történetének hiányzó láncszeméről, melyről a tudósaitok annyit beszélnek, de sem megmagyarázni, sem megérteni nem tudják. Bekövetkezett egy hirtelen és nagy léptékű ugrás a törzsfejlődésben, amire nincs magyarázat. Senki sem tudja, miért történt ez az óriási előrelépés, és hogy hogyan következett be ilyen rendkívüli hirtelenséggel. Nos, mindez azért történhetett így, mert pontosan akkor, amikor a Föld ebbe a krízishelyzetbe sodródott, az égi istenek - vagy, ha úgy tetszik földönkívüliek (megjegyzésem: akik talán azonosak a sumér „annunaki”-val!) - eljöttek az égből, a Plejádokról, az Orionról, a Siriusról. Azért jöttek, hogy új otthonra találjanak, itt a Földön, ezen a gyönyörű kék-zöld bolygón. Az égi istenek elhozták magukkal a kristálykoponyákat, ajándékként a földlakóknak. Ezek a koponyák tartalmazták a más bolygókról érkezett lények minden tudását. A koponyákba foglalták kultúrájuk, matematikájuk, tudományaik, csillagászatuk és filozófiájuk egészét, beleértve reményeiket és álmaikat is. Lényük egésze a kristálykoponyákban volt eltárolva. Elmondhatjuk: nem akármilyen ajándékkal kedveskedtek nekünk!”

   

  Közös reinkarnációs emlékezet

  „A kristálykoponyáknak azonban volt egy másik funkciójuk is.
  Mintaként szolgáltak egy új fajhoz. Az emlékek, amelyeket az agyunkban tároltunk, átkerültek a DNS-be. Az agyunknak így nem kellett már tovább növekednie. A kristálykoponyák képviselték azt a szó szerint kikristályosodott új formát, amilyenné mi váltunk, az emberiség modelljét, az intergalaktikus család „ember-etalonját”. Ez megint olyasmi, ami a Mózes I. könyvében is megtalálható, amely elmondja: „És látták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy milyen szépek azok.” Amikor a földönkívüliek megérkeztek ide, tudták, hogy nem lesznek hosszú életűek a mi atmoszféránkban. Mert akárcsak a földi emberek, „az égi istenek” (megint csak vö.: „annunaki”) is halandóak voltak. Megtörtént tehát a kölcsönös átváltozás. Ezek a földönkívüliek, az égi emberek, egyesítették a földi emberek génjeit a sajátjukkal, hogy mindkét faj fennmaradhasson, de egy olyan új formában, amely különbözött mindkét korábbi fajtól. Talán nehéz elhinni, de ez olyan valami, amit ma már nekünk is hatalmunkban áll bármikor megtenni. Nemsokára képessé válunk akár egyetlen állati sejt felhasználásával reprodukálni az egész állatot, ugyanakkor már ma is összeolvaszthatjuk két különálló faj génjeit, hogy létrehozzunk egy teljesen eredeti példányt. Az ember - a technikai tudása tekintetében - tehát ma már majdnem olyan szinten áll, mint akkori földönkívüli őseink. Hihetetlen hatalom birtokosai vagyunk! Ám a csillagközi őseink már hosszú-hosszú idővel ezelőtt elérték ezt a szintet, és teljesen új fajokat, új életformákat hoztak létre, szerte, a legkülönbözőbb közeli és távoli planétákon. Az általuk létrehozott faj lett a homo sapiens, ahogyan mi emberi lények magunkat nevezzük. Egyedül ezen az úton volt biztosítható mind a földönkívüli, mind az ember előtti fajok továbbélése - és békés „egymás mellett” élése! -, és mi megtaláltuk a módját, hogy egy (hibrid) fajként élhessünk tovább a Földön.”
  e-Könyv a Digi-Book Kiadó gondozásában

 • Cikkszám
  9789633981825
Webáruház készítés