Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Török Gyula: A zöldköves gyűrű_MOBI

Török Gyula: A zöldköves gyűrű_MOBI
590 Ft

A zöldköves gyűrűben az a probléma kerül előtérbe, hogy a dzsentri legjobbjai, a régimódi, keménykötésű, konzervatív férfiak és becsületes asszonyaik hogyan vívják reménytelen küzdelmüket rétegük anyagi és morális süllyedésével. Főhőse Őz József, aki önként lemondott bárói címéről, hivatalt vállalt, és becsületes polgárember akar lenni. Nem éppen lelkesedésből, de előrelátó józanságból és gyermekei jövőjére gondolva. A regény társadalmi programjában és végső kicsengésében, ahogy polgárosult hőseinek útját előrevetíti, sok utópisztikus vonás is van. A zöldköves gyűrű igazi értéke magának a bomlási folyamatnak mesteri rajzában található, ahogy egy család életének ábrázolásában hiteles és elmélyült társadalmi képet ad arról, hogy a zárt dzsentrivilágon belül mit jelentett a nagy társadalmi megrázkódtatás. Miként tették próbára ezek az esztendők az erős embereket és miként sodorták el az erejét vesztett, csak külsőségekben, gesztusokban élő többséget. Mélyreható ábrázolással mutatja be ezt a haldokló világot, fellobbanó, nagylángú szerelmeivel, sírig tartó szenvedélyeivel. Sodró erejű, máig haó, letehetetlen regény. Jó szívvel ajánljuk napjaink regényszerető és a magyar történelem iránt érdeklődést mutató valamennyi olvasójának. (a Kiadó)

  • Cikkszám
    9789633643365
Webáruház készítés