Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Edgar Wallace: A gyilkos fekete mamba_EPUB

Edgar Wallace: A gyilkos fekete mamba_EPUB
740 Ft

Edgar Wallace egyik legremekebb műve a "The Three Just Men", azaz A három igaz ember, ami magyarul "A gyilkos fekete mamba" címen vált ismertté és örökzölddé. A cselekményt Wallace ezúttal Londonba helyezi, amelynek lakói rettegnek a fekete mamba gyilkos harapásaitól. A kígyó sorban pusztítja a kiváló polgárokat, melyek tetemén nem látszik más külsérelmi nyom, mint két tűszúrásnyi sebecske, közel egymáshoz. A Scotland Yard bűntényre gyanakszik, de gyanúját sem tények, sem bizonyítékok nem támasztják alá - egyelőre...
Ám a Három Igaz Ember, az igazság gáncs nélküli lovagjai és törvénytelen őrei nem gyanakszanak. Ők cselekszenek. És megindul a hajsza a valódi gyilkos után, amely nem csúszómászó, hanem a zseniális Oberzohn professzor, akinek legyőzése többet kíván, mint herpetológiai szakértelem. A regényt Zigány Árpád eredeti műfordításában adjuk közre. (a Kiadó)

eBook a Digi-Book kiadásában

 • Részlet az eKönyvből:

  Besurrant a kertbe, bezárta maga mögött az ajtót és megkerülve a házat, a baromfiudvarba ért. Leguggolt az egyik vastag törzsű almafa mögé és türelmesen várakozott. Nem sokáig kellett várnia: pár perc múlva megjelent a házaló feje a sövény mögött, az országúton. Óvatosan leskelődött, s úgy látszik, észrevette az almafa mögött guggoló embert, mert hirtelen ledobta nyakából a boltját és korát meghazudtoló fürgesésggel szaladt át az országúton, amelyen túl magányos kis fészer állt. Belökte ennek ajtaját és eltűnt a belsejében.
  Ezalatt a másik őr is odaballagott a pipás emberhez, aki rövid tanácskozás után, visszament a farm elé, társa pedig átment az országúton a rétre, és egyensen a magányos fészer felé tartott. Óvatosan megkerülte a deszkabódét, s amikor látta, hogy a túlsó felén nincsen kijárata, visszament az ajtajához és belökte.
  - Gyere ki, cimbora! - kiáltott be harsányan.
  De a fészer üres volt. Egyik sarkában nagy halom széna hevert, meg néhány eltört kerekű szekér, amelynek bognárra lett volna szüksége. A ásik sarokban létra állt, nekitámasztva a padlásra vezető csapóajtónak, amely nyitva volt.
  Az őr, némi habozás itán, óvatosan kezdett fölfelé mászni a létrán. Egysdzerre aztán, mikor a feje elérte a csapóajtó peremét, élesen csattant fülébe a padlás sötétjkéből a fenyegetés:
  - Föl a kezekkel, vagy lövök!
  S az őr káprázó szemei előtt megcsillant a homlokának szögezett revolver acélcsöve.
  - Gyere le, fickó! - dadogta riadtan az őr.
  - Föl a kezekkel - sziszegte a házaló -, vagy a halál fia vagy!
  Az őr éérezte, hogy a fenyegetés komoly. Föltartotta hát mindkét kezét, s magában átkozta az ostobaságát, hogy egyedül jött ide.
  - Most pedig gyere föl! - parancsolta neki a házaló.
  Mivel fgódzkodni nem tudott, az őr csak lassan, ingadozva lépett följebb, s mkor félig már fent volt a csapóajtó nyíálásűban, ismét rászólt a házaló!
  - Nyújtsd ki a kezedet!
  Két halk csettenés hallatszott egymásután - s az őr keze meg volt bilincselve. A házaló most gyorsan, szakavatott kézzel megmotozta az őrt, és gúnyos vigyorgással sziszegte:

  eBook a Digi-Book kiadásában

 • Cikkszám
  9789633641446
Webáruház készítés