Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Henry Rider Haggard: A sárga isten_EPUB

Henry Rider Haggard: A sárga isten_EPUB
740 Ft

Az izgalmas kalandregény, "A Sárga isten" Afrikában játszódik, az aranyházban, amely körül a Sárga isten uralkodik. Az aranyház az afrikai dzsungelben lapul, mely fölött a Sárga isten terjeszti ki hatalmát. És az őserdőben a sápadt hold fényénél egy őrjöngő beleveti magát a vízbe, amelyben a Sárga isten úszkál, míg szépséges boszorkány felesége új lelkekre éhezve ül a part szélén és kacag-kacag...
Hogy mi ebből a valóság, mi a legenda? Hőseink nem tudják eldönteni. Bár a néger elbeszélésben, akinek szavaiban több volt a hihetetlen elem, mint a valószerű mozzanat, mégis a valóság csíári lapultak. A néger homlokán a félelem izzadságcsöppei gyöngyöztek...
Nos, csak azt tanácsolhatjuk Önöknek, hogy olvassák el Henry Rider Haggard lebilincselő történetet és Angliából Angliába utazva kövessék hőseink útját az aranyházig. A könyvet Turcsányi Tihamér fordításában adjuk közre. (a Kiadó)

eBook a Digi-Book kiadásában

 • Részlet az eKönyvből:

  Alan fölült és nagyot nyújtózkodott. Jeekie meghallotta őt.
  - Jól aludt, őrnagy úr? Mit álmodott? - kérdezte kíváncsian.
  - Nem aludtam jól - hangzott a válasz -, furcsa álmom volt egy nőről, aki itt állott fölém hajolva, aztán egyszer csak eltűnt, ahogy az álmokban történni szokott.
  - Ó! - csodálkozott Jeekie -és hol találta azt az új gyűrűt, ami az ujján van?
  Alan odanézett és megdöbbent, mert Blanche gyűrűje fölött valóban az álombeli összefonódott kígyókat ábrázoló gyűrű volt.
  - Hát akkor nem volt álom - szólt halkan és ijedten. - De hogy tudott az a nő ide bejönni, és innen kimenni?
  - Az aranyház furcsa hely! Már tegnap is megmondtam, őrnagy úr! Az emberek itt mindenféle lyukakon keresztül bujkálnak, mint a patkányok. Senki sem lehet biztos abban, hogy egyedül van-e itt. Milyen is volt az a nő?
  Alan legjobb képessége szerint leírta éjszakai látogatóját.
  - Szép lány? - kérdezte Jeekie. - Nagy szemek, arany korona! Nagyon szép lehetett! Arany csillagokkal behintett hálóing! Szavamra, ez maga lehetett az Asika. Ha igaz, ez nagy megtiszteltetés!
  - Fütyülök a megtiszteltetésre, én nagy arcátlanságnak tartom! - felelt Alan dühösen. - Mi a csodát keres itt éjnek idején, és mit akar ezzel a gyűrűvel?
  - Nem tudom, őrnagy úr, ezzel talán azt akarja a tudtára adni, hogy a védelmébe veszi. Lassan majd rájövünk, addig azonban viselje csak ezt a gyűrűt, mert amíg az ujján van, semmi bántódása sem lehet!
  - Azt mondtad ugye, hogy ez az Asika férjes asszony? - kérdezte Alan komoran.
  - Ó igen, őrnagy úr, ő mindig férjnél van; tudja az egyik férj megy, a másik meg jön. Ámde nem mindig szereti a férjét, ilyenkor hagyja őt epekedni, a szegény ördög pedig még hamarabb elpusztul. Nagy megtiszteltetés az Asika férjének lenni, de hamar véget ér. Talán...
  A többit elharapta, és arra biztatta Alant, hogy amíg megtisztítja a ruháit, fürödjék meg.
  Alig fejezte be Alan a tisztálkodást, és vette föl a maga lerongyolódott flanell ruhája fölé azt az arabhoz hasonló öltözéket, és tette a fejére az utált álarcot, amikor az ajtón kopogtatás hallatszott.

  Jeekie intett Alannek, hogy foglaljon helyet egy széken, ő pedig félrehúzta a reteszeket. Az ételhordó nők újra megjelentek, és újra várakoztak, míg csak az étkezést be nem fejezték. Alan ezúttal már nem volt olyan ideges, nyugodtabban evett. Mikor az evéssel végeztek, az egyik asszony megkérdezte Jeekiet - ,ert Alanhez szólni nem mert - vajon nem kíván-e a fehér uraság sétát tenni a kertben. S azzal be sem várva a feleletet, odavezette őt a nagy terem végébe, és fölnyitott egy ajtót, mely a folyosóra nyílott, a végén fák és virágok látszottak.

  - Gyerünk - szóét Alan, magához véve a Kis Bonzát tartalmazó ládát, melyet nem mert őrizetlenül hagyni.

  Végigmentek a folyosón, és a végében levő arany vagy rézajtón keresztül kiléptek a kertbe.

  Néhány hold területű gondozott kertben találták magukat. Az utak mentén virágok díszlettek, cédrusfák magasodtak. Terebélyes ágaik alatt félhomály uralkodotott, és alig fél mérföldnyire tőlük, pompás vízesés zuhogott alá a meredélyen. A kertből sehol sem találtak kijáratot, mert egyik oldalát a hegy meredek sziklafala elzárta, többi oldalait pedig magas kőfal és az aranyház vették körül.

  Egy ideig fel-alá sétáltak az utakon, míg végre Jeekie megunta és így szólt:

  eBook a Digi-Book kiadásában

 • Cikkszám
  9789633641422
Webáruház készítés