Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Emilio Salgari: A bermudai kalózok_EPUB

Emilio Salgari: A bermudai kalózok_EPUB
790 Ft

Emilio Salgari messszövése a székhez szögezi olvasóját. és ezen a fordítás csak javít. Főhőse ezúttal egy férfi, aki egy skót főherceg viharos szerelméből született. Neve Sir William MacLellan, akit a közvélemény és kékvérű mostohabátyja fattyúnak kiáltott ki. Egyetlen társa a viharos és kegyetlen tenger, meg hajója. Ez így is marad egészen addig, amíg halálosan szerelmes nem lesz a szépséges Marybe. A gyönyörű hölgy és az angol-amerikai gyarmatháború a két fivért könyörtelen ellenséggé teszi. Hogy ki a másik fivér? Nos, azt itt nem árulhatjuk el. Ugyanis hősünk, aki az igazság bajnoka, kalózhajójával és hűséges legénységével óriási veszedelmek elé néz azért, hogy megszerezze (megtartsa?) szerelmét, életét, becsületét...

A szépségesen romantikus kalandregényt Félegyházi Endre klasszikus fordításában adjuk közre. (a Kiadó)

eBook a Digi-Book kiadásában

 • Részlet az eKönyvből:

  Sir Williamet ezúttal is szerencsésen elkerülte a veszedelem, bár néhány eltévedt ágyúgolyó a korvettre hullott s egy matózt megölt, egyet pedig súlyosan megsebesített. Amikor estére az ütközetnek vége lett, a kabinjába ment s nyugodtan leült vacsorázni Moultrie ezredeseel és Howarddal.
  - Hja! - jegyezte meg két asztaltársának, akik némileg lesújtottaknak látszottak a szövetséges csapatok csatavesztésén - , a háborúba mindig két zsákkal megy az ember. Az egyikbe azokat az ütlegeket gyűjtik, amiket ad, a másikba pedig azokat, amiket megkap! Ez már mindig így volt ezen a világon.
  S igazán irigylésreméltó farkasétvággyal fogott hozzá a vacsorához, ügyet sem vetve a négy bombavető rettentő dörrenéseire, amelyek mindannyiszor alapjában megrázták az egész hajót.
  Szokása szerint igen gyorsan befejezte az étkezést, aztán fölállt, s lecsatolva derekáról a súlyos kardot, egy egyense pengéjű kardot vett le a falról, s gondosan végigvizsgálta a pompás toledói pengét.
  - Mit csinál, Sir William? - kérdezte az ezredes csodálkozva.
  - Hát elfelejtette már, kedves ezredesem, hogy nekem sürgősen Bostonba kell mennem?
  - Még ma éjjel?
  - Természetesen. Ha nem használom ki ezt a pillanatot, amikor az angolok halálra fáradtan a hosszú ütközetben csak halottaik eltemetésére és sebesülteik ápolására gondolnak, nem tudom, holnapig várhatnék hasonló jó alkalomra.
  - Szóval, be akar bújni a farkasverembe?
  A báró vállat vont.
  - Farkasnak én is farkas vagyok - felelte aztán -, méghozzá tengeri farkas s elég élesek a fogaim ahhoz, hogy meg tudjam védeni magam! ... Azonban eszébe kell juttatnom azt az ígéretet, hogy el fog kalauzolni a föld alatti folyosó titkos bejáratához.
  - Igaza van, kedves báró s én meg is tartom a szavamat, még ha az életembe kerülne is. Mégis azt tanácsolom azonban, várjunk egy alkalmasabb időre.
  - Hogy ezalatt Halifax márki háborítatlanul kényszeríthesse Mary Wentwortot arra, hogy felesége legyen. Ó, ezt nem várom meg!
  Arca hirtelen elsötétült. Sötét szemeiben vad düh fénye villant meg.
  - Ez a kard - mondotta komoran - , rövidesen Halifax márki vérét fogja ontani.
  - Azt a vért, amely az ön ereiben is folyik - jegyezte meg az ezredes.
  - Igaz, de az enyém már francia vérrel keveredett s nem egészen az, ami az övé.
  - Ha megöli a márkit, mégiscsak a saját fivérét fogja megölni.
  - Ez az ember csak azt az aljas árulást fogja megbűnhődni, amit ellenem elkövetett. Atyánk meg fog bocsátani érte.
  - Nos és aztán?
  - Ha egyszer végeztem vele, nem kell többé félnem senkitől, hogy Mary Wentwortot elrabolja tőlem... Nyugodtan várhatom be Boston bevételét.
  - Szóval önnek is az a meggyőződése, Sir William, hogy a szövetséges seregek végül is diadalt aratnak?
  - Természetesen. A szabadság ügye nem végződhetik kudarccal!
  Kinyitott egy szekrényt s angol tengerésztiszti egyenruhát rakott ki belőle.
  - Tudtam - jegyezte meg mélabúsan -, hogy egy napon még jó hasznát fogom venni.
  Már éppen öltözködni akart, amikor rettentő ágyúdörgésre lettek valamennyien figyelmesek. A dördülések a bostoni erődítmények felől hallatszottak. Mind a hárman kisiettek a fedélzetre.
  A városbástyák a sötétben úgy tűntek fel, mintha hirtelen lángba borultak volna. Az erődítmények minden ágyúja okádta a tüzet az amerikai állások felé... Egy perc múlva pedig már a hadihajók és ágyúnaszádok is teljes erővel doglozni kezdtek s tüzes golyók ezrével árasztották el a folyó torkolatát, meg az amerikai kézen maradt Breeds Hillt.
  a báró dühösen kiáltott fel.
  - Átok és kárhozat! Megint újrakezdik!
  Földhöz vágta a kezében tartott ruhát s hirtelen egy kis festmény elé lépett, amely a kabin falán lógott abban a kristálykeretben, aminek elkészítési titkát csak Muranonban ismerik.

  eBook a Digi-Book kiadásában

 • Cikkszám
  9789633641385
Webáruház készítés