Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Széchenyi István: Lovakrul_MOBI

Széchenyi István: Lovakrul_MOBI
390 Ft

Széchenyi István könyve programírás a lótenyésztés támogatása mellett. A "Lovakrul" nem könnyű szöveg. Nyelvezete régies, szóhasználata avítt, nyelvtana rögös. Ám lehántva a nyelvi patinát, felfénylik egy csodálatos és jövőbelátó, teremtő elme csillogása. Ez a csillogás rendszeres és következetes, rendszerszemléletű és strukturált gondolkodást takar. És mellette a ló, a lovak mély szeretetét és tiszteletét.Ezt tükrözi vissza Wesselényi Miklós Útinaplója is, amelyben részletesen mutatja be saját szemszögéből Széchenyi lovak iránti szeretetét.

Egyes fejezetei a közgazdaságtani dolgozat színvonalát is megütik, más részei mély történelmi ismeretekről tesznek tanúbizonyságot. Aki vállalja azt, hogy megbirkózik a nyelvezettel, ma is friss szemléletű, remek programírást kap cserébe a legnagyobb magyar tollából. (a Kiadó)

  • Cikkszám
    9786155312885
Webáruház készítés