Új jelszó kérése
DigiBook e-Book olvasó szállítás

2017. évi szállítási információk:

Ha a FoxPost csomagautomatáit választja, e-könyv olvasóját INGYEN szállítjuk!

FoxPost csomagautomaták 50 helyen

A GLS 20.000.- Ft feletti megrendelését 890.- Ft-ért szállítja házhoz vagy csomagpontra,

idén a Pick-Pack Pontra történő kiszállítást nem javasoljuk. 

KOBO Aura ONE - világújdonság!

A KOBO Aura ONE        a világ első változó színű háttérvilágítással szerelt, 330 DPI felbontással, 20 cm-es képátlójú MEGÉRKEZETT!

KOBO Aura ONE színes háttérvilágítással

Termékajánló
Kiemelt Partnereink

Icarus readers

Icarus brandlogo

Energy Sistem

 Energy Sistem brandlogo

Támogatóink

Büszkén tudatjuk minden kedves érdeklődőnkkel és vásárlónkkal, hogy e-könyveink kiadását immár a Nemzeti Kulturális Alap is támogatja!

NKA logó

Termék részletek


Leonard Banister: A taraj_EPUB

Leonard Banister: A taraj_EPUB
940 Ft

Leonard Banister regényének első magyar nyelvű kiadása óta eltelt két évtized. Mégis, témája, története ma is aktuális, hiszen rólunk szól, arról a hatalmas felelősségről, amit a tudomány ad a kezünkbe: mi történne, ha... Teszi fel a kérdést a szerző. Mi történne, ha biológiai kísérleteink eredményei egyszer csak elszabadulnak és kikerülnek ellenőrzésünk alól? Egy modern dr. Moreau szigete, ám jóval nagyobb és színesebb tablón, napjainkban és az Egyesült Államokba helyezve.

A könyv sikerére jellemző, hogy első magyarországi megjelenése idején mindössze fél év alatt 8.000 példányban kapkodták szét. Ne is keresse antikváriumban "A taraj" példányait: csak előjegyzést vesznek föl viseltes példányaira. Kiadónk büszke, hogy ezt a könyvet eBook formában kiadhatja: letehetetlen és elgondolkodtató regényt adunk a kezébe. (a Kiadó)

eBook a Digi-Book kiadásában

 • Részlet az eKönyvből:

  A rendőr kezében megremegett a ceruza. Sok borzalmat látott már pályafutása alatt, de ilyen rettentő családirtást sohasem tapasztalt. Csodálta a fiú tartását.
  - Ön hol volt?
  - Bent, a városban.
  - Egész nap?
  - Igen! Reggel fél hétkor indultam, és négy körül értem haza.
  - Voltak a családjának vagy az apjának ellnségei, haragosai?
  - Tudtommal nem. A környéken mindenki tisztességes, becsületes embernek ismerte az apámat.
  - Mekkora a család?
  - Nyolcan vagyunk… azaz voltunk.
  - De itt magával együtt is csak hat embert találtunk. A többiek hol vannak? Nyaralnak?
  - Nem. A testvéreim a szünidőt mindig itthon töltik. Most is itt vannak.
  Valaki megbökte a nyomozó vállát.
  - Őrmester úr!
  - Igen? – fordult meg a nyomozó.
  - Találtunk valamit! – nézett rá beosztottja komor tekintettel.
  - Jó, máris megyek – sóhajtott a nyomozó rosszat sejtve. Majd a fiúhoz fordult. – Köszönöm, Mr. Johns. Egyelőre végeztünk.
  Társával félrevonultak.
  - A fiúk átfésülték a környéket, és két borzalmasan megcsonkított, agyonvert gyermek tetemét találták meg. Ide tartoztak?
  - Tartók tőle, hogy igen… A fiú említette, hogy van… volt két fiatalabb testvére. Lehet őket azonosítani?
  - Attól tartok, hogy nem. A látvány még egy harcedzett boncmestert is leverne a lábáról. mintha rituális gyilkosság történt volna. Valami áldozat, vagy efféle.
  - Oké, akkor hagyjuk a fiút. Bent találtatok valami használható nyomot?
  - Sajnos semmit! A tettesek profik lehettek, bár ez a brutalitás nem arra vall. Esetleg a dulakodás tüntethette el a nyomokat. Valami vérbosszúfélére vagy rituális gyilkosságra gyanakszom, annak is a legkegyetlenebb fajtájára.
  - Nem tudom… Mindenesetre alaposan nézzetek körül és fényképezzetek le mindent. Még sok munka vár ránk.
  A Johns fiúnak nem engedték, hogy ezen a gyászos helyen töltse az éjszakát. Az egyik járőrkocsival bevitték a városba. Közben a hullaszállítók is megérkeztek. Munkájukat még a rendőrök sem nézték szívesen. Végre elvitték a tetemeket – illetve ami az emberi testekből megmaradt… A nyomozók végre kézbe vehették az egész házat. Alapos munkát végeztek. Írtak, jegyzeteltek, fényképeztek, nyomokat rögzítettek. A feltételezett dulakodásához használt tárgyakat, vérnyomokat tartalmazó eszközöket lefoglalták és gondosan címkézett zacskókba tették. Éjjel lett, mire végeztek. Este tizenegy után a házat lepecsételték, a reflektorokat lekapcsolták és elmentek.
  Egyvalamiről feledkeztek csak meg. A környéken szétszórt, ököl nagyságú, durván megmunkált és idegen anyagú kődarabok senkinek sem tűntek fel…

  eBook a Digi-Book kiadásában

 • Cikkszám
  9786155306037
Webáruház készítés