Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Hírek
2013.11.28 11:21

Digi-Book Rejtő Jenő e-könyv csomag s további karácsonyi ajánlatok

Karácsony Rejtő Jenő E-könyvek s további karácsonyi újdonságok

Könyvek, könyvcsomagok, készülékek, készülékes csomagok egyedi választékát és kombinációját kínáljuk Önöknek Karácsonyra!

Tisztelt Ügyfeleink, kedves Érdeklődők!Rejtő Jenő

November 25-én leesett az idei tél első hava. Pár nappal megelőzött bennünket, ám most mi is itt vagyunk a karácsonyi ajánlatainkkal. Könyvek, könyvcsomagok, készülékek, készülékes csomagok egyedi választékát és kombinációját kínáljuk Önöknek.

Első ajánlatunk várhatóan az idei karácsonyi e-könyves piac slágere lesz. Kiadónk Rejtő Jenő (P. Howard) halhatatlan műveit köti csokorba az az e-könyv csomagunk, amely 25 (igen, huszonöt!) Rejtő e-könyvet tartalmaz. Sok más mellett az élő klasszikusok, mint "A Piszkos Fred, a kapitány", "A tizennégy karátos autó", "Az ellopott cirkáló" mellett a csomag tartalmát itt tekintheti meg. A csomag listaára 18.500.- Ft, ám ezt 30%-os előrendelési és karácsonyi kedvezménnyel így most csak: 12.950.- Ft, EPUB vagy MOBI formátumokban egyaránt! Ha most megrendeli és kifizeti, letöltési kódot adunk, amellyel 2014. január 1-jén 0h 0m-től töltheti le a könyveket!

Icarus EssenceMásodik ajánlatunk egy készülékes csomag, mely tartalmazza a Rejtő-csomag 2014. január 1-jétől történő letöltésére jogosító kódot. A 25 Rejtő-kötet 2014. január 1-jével válik letölthetővé. Ezen felül egy Icarus Essence e-book olvasót, a hozzá tartozó és Ön által választható fekete vagy piros színű tokkal, valamint egy kuponszelvényt, amellyel a Rejtő-csomagtól függetlenül további 25 e-könyvet tölthet le kiadónk választékából ingyenesen, vagy 540.- Ft-os könyvenkénti kedvezménnyel. Mindezt ingyenesen szállítjuk az egész ország területén az Ön által választott Pick-Pack pontra! Mindez csupán: 34.990.- Ft-ért!

A csomag tartalma: Rejtő-csomag + ICARUS Essence + Tok + Kupon + ingyenes szállítás!

PocketBook Mini e-book olvasóBeszállva az árversenybe, kiadónk úgy döntött, hogy december 1-jétől mi is várvívó áron kínáljuk a PocketBook Mini 515 készüléket, mely december 1-jétől 19.990.- Ft-ba kerül. S hogy itt is a legjobb ajánlattal kedveskedjünk, az egyik vezető internetes könyváruház ajánlatához képest (mely ehhez a termékhez 3 ajándékkönyvet ad), mi egy Digi-Book kupont mellékelünk, amellyel 25db e-könyvet választhat kínálatunkból az 540.- Ft/db árig ingyenesen, afölött pedig 540.- Ft könyvenkénti kedvezmény igénybevételével!

Icarus Essence e-bookÚjabb világverő ajánlatunk az Icarus ESSENCE 602 e-könyv olvasó, mely most karácsonyi ajánlatunkban mindössze 23.990.- Ft, és erre a készülékre 125 kötelező olvasmányt töltöttünk föl, és karácsonyi meglepetésként ehhez a készülékhez is adjuk a Digi-Book kupont, ami további 25, Ön által kiadónk kínálatából választható e-könyv ingyenes, vagy kedvezményes letöltését teszi lehetővé.

Bistey AndrásS ha már könyvekkel kezdtük, zárjuk is ajánlónkat e-könyvvel. Új kiadványunkra szeretnénk figyelmüket felhívni. Bistey András könyvét ajánljuk figyelmébe, mely Lipót császár korába röpít bennünket vissza, ám nemcsak abba a korba, hanem más korokba is, ugyanis ezen kötet az író hét kisregényét fűzi elektronikus kiadássá. Az Ehrenfeld lovag című kötet karácsonyi könyvmeglepetéseink első darabja.

Reméljük, hogy ezen készülékes ajánlatainkból, könyves csomagjainkból kedvére válogat majd, örömet szerezve családja, szerettei mindegyikének, mert hisszük: az idei karácsony egyik sztárajánlata az e-könyv olvasó, és ezek közül a mia jánlataink a legjobbak közé tartoznak.

 

* Nemcsak az ajánlatban található kiemelt készülékeket és csomagokat, hanem mától december 31-éig minden készülékes csomagunkat az ország területén ingyenesen szállítjuk ki az Ön által megjelölt Pick-Pack pontra! *

Kellemes olvasást, felhőtlen kikapcsolódást kíván a Digi-Book csapata! *

Webáruház készítés