Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Külső akkumulátorok


A hordozható, zsebbe csúsztatható méretű külső akkumulátorok 250-650 óra közötti üzemidőnek megfelelő töltést tárolnak. Segítségükkel bárhol, korlátozás nélkül töltheti föl nemcsak e-könyv olvasóját, de bármely mobil eszközét (mobiltelefon, táblagép, stb.).
Azoknak ajánljuk, akik hosszabb utazásra indulnak, és nem kívánnak azzal bíbelődni, hogy utazásuk közben megfelelő hálózati csatlakozást keressenek, és ahhoz kötődjenek a töltés idejére - hiszen egy külföldi utazás, vagy belföldi nyaralás idején ki szeretné azzal tölteni az idejét, hogy a szobájában ülve várakozzon, míg mobil eszköze feltöltődik? Ugye, senki...

Kínálatunk három, egyre növekvő üzemidő feltöltéséhez alkalmas töltést tárolni képes akkumulátort kínálunk, versenyképes áron.
e-Book a legtöbb e-könyvvel a Digi-Book Kiadótól


Sorrend:


A Yoobao hordozható külső akkumulátor-család
részletes ismertetése

 

Hordozható energia bármikor, bárhol

A Yoobao hordozható akkumulátorok segítségével mindig, mindenhol feltöltheti mobil eszközeit. Napjaink okostelefonjai és táblagépei rendkívül hamar lemerülnek. Például hosszabb gyalogtúra, horgászat, kerékpártúra vagy utazás alkalmával, vagy máskor, amikor nem tud hálózati áramhoz jutni és feltölteni készülékei akkumulátorát, jó szolgálatot tesz egy hordozható, külső USB-s akkumulátor (powerbank).

A mellékelt adapterek (MicroUSB, miniUSB, Apple / 30 tűs, PSP) és kábel segítségével a legtöbb mobil eszköz akkumulátorát feltöltheti (Apple iPhone5/5S töltése a saját kábelével lehetséges). Használható ezen kívül USB-ről tölthető mobil telefonokkal, tabletekkel, WayteQ Talk 5H / xTAB-7X, iPhone, iPad termékekkel, kamerákkal, HTC, SAMSUNG, Blackberry, Nokia, PSP/NDSL eszközökkel és MP3/MP4/MP5 lejátszókkal.

YooBao Magic Cube II  Technológia
A Yoobao Magic Cube II sorozat töltőibe nemzetközi standardra épülő AAA akkumulátorcellákat építettek, amely tartós és biztonságos. A töltésvezérlő IC megfelel az európai CE és RoHS irányelveknek, túltöltés és zárlat elleni védelemmel rendelkezik, valamint mélykisülésbe sem engedi az akkumulátort, így meghosszabbítja annak élettartamát is.

 

YooBao Magic Cube II Dizájn

A fehér műanyag váz ezüst alumínium-magnéziumborítást kapott, amely nem gyűjti az ujjlenyomatokat és a hőelvezetésben is segít. A lekerekített élek összhangja elegáns kinézetet kölcsönöz a Yoobao Magic Cube II töltőnek.

YooBao Magic Cube II Süllyesztett gomb
A süllyesztett, multifunkcionális gomb illeszkedik a külső megjelenéshez,
pontosan illeszkedik az ujjbegyhez és nem töri meg a dizájnt.

YooBao Magic Cube II Intelligens töltöttség visszajelzés
A beépített, 5 fokozatú akkutöltöttség-visszajelző segítségével mindig

YooBao Magic Cube II LED lámpa
Az integrált, fényes LED lámpával utazás, túrázás közben könnyedén kezelhető, kézre eső és hosszú ideig tartó fényforráshoz juthat.

e-Book a Digi-Booktól a legtöbb e-könyvvel


Webáruház készítés