Új jelszó kérése
Összehasonlítás
Toplista

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Bemutatkozás

A Digi-Book Magyarország Kiadót azzal a céllal hozták létre alapítói, hogy általános kínálatú e-könyv webáruházként és könyvkiadóként naprakész szakkönyveket, szakmájuk alapműveit és színvonalas, értékes, kortárs és klasszikus szépirodalmi műveket kínáljon saját kiadásban a digitális kor elektronikus piacterén.

 

Kiadónk - jövőképéből következően - nem végez és nem kíván végezni a jövőben sem papír alapú könyvkiadást. Könyveink tehát kizárólag e-könyvek, melyeket .mobi,  .epub és .pdf formátumokban állítunk elő és értékesítünk könyváruházunkban. Hisszük azt, hogy a digitális korban nem az olvasás iránti igény csökkent, csupán a színvonalas, időtálló tartalmat hordozó eszköz alakul át, ami magával hozza a könyvkiadás és könyvvásárlás átalakulását. Az átalakulás eredményeként jelent meg a papír alapú könyv mellett az e-könyv, és annak hordozója, az e-könyv olvasó készülék. Az e-könyv könyvolvasó, és az olvasó készülék digitális könyv nélkül mit sem ér, ezért Kiadónk nemcsak saját előállítású e-könyveket forgalmaz, hanem együtt-működő e-könyv olvasó forgalmazó partnereivel az e-könyvek olvasására alkalmas eszközöket is forgalmaz.

 

De számunkra az e-könyv a lényeg! Törekszünk arra, hogy minden könyvünk szerzőjét arcképpel és rövid ismertetéssel mutassuk be. Ezzel nemcsak szerzőinknek, de kiadónknak is "arca legyen". A bemutató jegyzetek és megjegyzések mellett a szerzők tekintete ad további bátorítást és ösztönzést a műveikkel történő ismerkedésre. Célunk, hogy a megvásárolható tartalmon túl többet adjunk az olvasás élményénél, ez pedig az ismerkedés, a böngészés, a válogatás és a nem várt felfedezés élménye.

 

Könyveink előállítása során meghatározó szempont az, hogy e-könyv árainkat alacsonyan tartsuk és a virtuális piactér előnyeit kihasználva az értékes tartalmat megfizethető áron kínáljuk. Az értékes tartalmon túl ezzel szeretnénk érdeklődőinket meggyőzni arról, hogy vásárlóink legyenek, meglévő vásárlóinkat pedig biztosítani arról, hogy visszatérjenek és hosszú időn keresztül szolgálhassuk megtisztelő bizalmukat.

 

Jó böngészést a kínálatban, eredményes válogatást, sikeres vásárlást és felhőtlen szórakozást kívánunk!

 

a Kiadó

Webáruház készítés